Instruktører

Kristin Nilsgård

(f: 1976) Zumba, Kettlebells og kombitime

Mobilnr.: 95 15 08 21

En danseglad folldøl som liker det uhøytidelige med Zumba og synes det er koselig å møte folldølene i salen, og at alle skal ha det bra. Kristin er glad i fjell og friskluft, ski og bålkos. Kristin er utdannet barnevernspedagog. Kristin har vært med i styre og stell fra oppstarten av Folldal Friskliv, og er sertifisert Zumbainstruktør basic 1 og 2, samt strong by Zumba.

Lars Eriksen

(f: 1990) Styrketeknikk, treningsveiledning og ungdomstrening.

Mobilnr: 92860172

Lars har flytta til Folldal fra Sandefjord og er en blid og frisk lærer ved skola. Han brenner for trening og særlig styrketeknikk med manualer. Vi kan se frem til spennende stunt fra han på vårt senter.

Fatima Pinto

(f: 1978) Kampsport, thaiboksing og treningsveiledning

Mobilnr: 47348700

Fatima er fysioterapeut og god erfaring med treningsveiledning. Hun har også lang erfaring innen kampsport, nærmere spesifisert thaiboksing- hvor hun bl.a. har kunnet smykke seg med verdensmestertittel. Hun vil kjøre seminar for oss i dette.
Fatima er fra Oslo og har samboer, sønn og hund.
Fatima er utdannet fysioterapeut, men jobber til vanlig på MOT.

Hernan Maquieira

(f: ) Ungdomstrening/treningsveiledning

Mobilnr: 46908169

Hernan kommer fra Argentina, og har bodd i Folldal med sin kone Vanessa siden 2010. Han har studert 4 år ved universitet og har en kroppsøvingslærerutdanning. Han jobber til daglig ved Folldal Skole. Han er også fotballkeepertrener for damelaget på Tynset og svømmeinstruktør for frivillighetssentralen. Du sier «sport», Hernan er med! Han satser på å holde samfunnet, spesielt ungdommer, i form.

Gina Budal

(f: 1969) Yoga, Zumba og kombitime

Mobilnr.: 41 63 48 08

Hun har alltid vært glad i dans / bevegelse til musikk, og har drevet med dette siden oppveksten. Til daglig finner du henne ved Frankmotunet. Gina har vært med fra oppstarten av Folldal Friskliv, og da med aerobic. Deretter hev hun seg på Zumba bølgen, og hun synes det er en artig og befriende treningsform! Gina er sertifisert Zumbainstruktør basic 1 og 2, strong by Zumba, og Yogautdannet fra høgskole.

Inger Høiberg

 

(f: 1971) Spinning

Mobilnr.: 90 11 36 87

Inger flytter nå tilbake til Folldal etter 30 år. Hun har drevet med spinning og annen trening i ca 16 år, og brenner for spinningtilbudet. På sommeren sykler hun mye ute og er glad i turer i fjellet til alle årstider. Og vil du på en topp, tar Inger deg gjerne med. Inger er utdannet økonom og jobber i dag i Tolga-Os sparebank.

 

Vanessa Quinche

(f: 1977 ) Spinning

Mobilnr.: 46 62 60 06

Vanessa er fra Sveits og flyttet til Folldal med sin mann Hernan 2010. Hun liker hundekjøring i alle sine former, slede, snøreløping, snørekjøring.  Men er også glad i friluftsliv, løping, sykling og tur. Jobber til daglig på Alvdal Skurlag. Men spinner gjerne når ledig tid fra  hundene.

Hilde Bekken Tuvan

(f: 1962 ) Spinning og tabata

Mobilnr.: 47 85 52 05

Her er en sprek ”gammel håndballspiller» som liker å holde seg i form. Når hun ikke må jobbe på Joker Folldal/Dalholen, finner du henne på Folldal Friskliv eller på ski. Hilde er en stor pådriver for vårt brede treningstilbud. Hun har grunnutdanning i Friskis og Svettis-konseptet, som omhandler kroppens oppbygging og funksjon, treningslære, kosthold og anatomi, med videreutdannet innen spinning.

Kai Enget

(f: 1961) Spinning/herretrening

Mobilnr.: 95 82 03 06

I tillegg til å være bygdas økonom, er Kai også en sprek kar som liker å trene. Han ses stadig tråkkende på sykkel på vei til/fra jobb. Kai er Frisklivens «far», og har full oversikt over hva som foregår på senteret. Og hjelper til med medlemskap og innlogging mm.

Sissel Skomakerstuen

(f: 1951) Dametrening/styrketrening

Mobilnr.: 40 23 41 28

Dette er ei sprek og blid damen som er positiv til det meste. Og hun leder en fin damegjeng i styrketrening på dagtid 1 g per uke. Du treffer henne også mye på fjellturer, og i skisporet rundt og ved Nygruvhytta. Og er ei skikkelig dugnadsdame.

Olrun Tallerås

(f: 1976) Spinning, styrke, zumba

Mobilnr.: 41 44 71 39

Olrun har vært med siden starten og er vår potetinstruktør. Denne dama er det fart i, og hun brenner ekstra for trening og forebyggende helsearbeid. Som fysioterapeut jobber hun for kommunen, og har treningskurs i spinning og Zumba basic 1 og 2, samt strong by Zumba.

Elisabeth Skomakerstuen

(f: 1987) Kettlebells og kombitime

Mobilnr.: 90 89 83 07

Elisabeth er ei blid og positiv jente som valgte å konverterte fra møring til folldøl i 2006. Har brukt 12 år av livet på rytmisksportsgymnastikk, fant seg en kjekk folldøl, ble sykepleier, jobber fortiden på Frankmotunet, er frelst av treningsformen Kettlebell, og vil nå «frelse andre.»

Bente Kristoffersen

(f: 1973) Step/styrke/strech, styrke stor ball, kombitime

Mobilnr.: 95 21 15 53

Bente kom til Folldal og tok både Verket skole og en sentrumsryss med storm. Det er liv og fart rundt Bente. Og hun har greid kunsten å kombinere musikk, idrett og friluftsliv. Du treffer henne hos oss på step/styrke/strech, på kombi og i god dugnadsdriv.

Nini Frydkjær Brandt

(f: 1980) Yoga

Mobnummer: 90855419

Nini er innflytter fra Grønland og bor i Folldal med mann og barn. Hun er utdannet yogainstruktør, Maya Fiennes, Yoga for real life, Kundalini Yoga Teacher og medlemmer of Yoga  Alliance. Nini sprer god stemning både for kropp og sinn.

Elin Borkhus

(f: 1985) 

Ung, sprek og hjemvendt Folldøl. Elin er blid, sporty og glad i trening. Hun er utdannet kroppsøvings- og mat- og helselærer. I tillegg har også Elin spilt håndball. Hun tjener til sitt daglige brød ved Folldal skole.

Mette Hallingbye

Spinning og styrketime

Mobilnr: 98057122

Mette er pensjonert lærer og sprek som bare det.  Møter du henne på treningssenteret blir du topp motivert og underholdt.